Skip to content. | Skip to navigation
Menu

Uw gegevens zijn bij ons beschermd

"Ik vind het leuk om mijn mening te geven en Flycatcher is daarvoor een goed medium. Mede omdat onderzoeksresultaten ook bekend gemaakt worden en de onderwerpen vaak leuk en interessant zijn."

R.K. te Woerden
(panellid)

 
U bent hier: Home > Privacy

Privacy

Flycatcher gaat uiterst zorgvuldig met uw gegevens om.

Bij uw aanmelding wordt u verzocht een aantal gegevens in te vullen. Deze gegevens gebruiken wij alleen om de doelgroep voor onze onderzoeken te selecteren. Uw persoonsgegevens worden nooit aan onze opdrachtgevers of derden ter beschikking gesteld zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Wij verkopen u niets en proberen u niets aan te prijzen. Wij verkopen uw persoonsgegevens niet door.

Onderzoeksbureau Flycatcher voert op eigen initiatief of in opdracht onderzoeken uit en maakt hierbij gebruik van wetenschappelijk verantwoorde methoden. De antwoorden die u geeft in onze vragenlijsten worden strikt vertrouwelijk behandeld en volledig anoniem verwerkt. Uw medewerking aan een onderzoek is altijd vrijwillig.

Flycatcher heeft al haar activiteiten onder meldingsnummer P1007001 aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens in Den Haag, conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Flycatcher onderschrijft daarnaast de privacyregels van Esomar, de Europese branchevereniging van onderzoekbureaus. Tevens hanteert Flycatcher het Fair Data keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat wij op een verantwoorde wijze met data en persoonsgegevens omgaan.

Flycatcher maakt gebruik van “secure server” technologie (SSL-encryptie). Hierdoor worden alle gegevens die van en naar de servers verstuurd worden, versleuteld en kunnen deze niet door derden onderschept worden. Gegevens worden niet opgeslagen op servers van buitenlandse partijen. Daarnaast zijn alle pc’s en laptops beschermd tegen virussen, spyware en andere ongewenste invloeden van buitenaf. Uiteraard zijn alle pc’s, laptops en belangrijke bestanden beveiligd met wachtwoorden en alleen toegankelijk voor geautoriseerd personeel.

Flycatcher maakt op haar website gebruik van een beperkt aantal cookies (kleine bestanden die internetinstellingen opslaan op uw computer). Cookies maken uw bezoek aan websites gemakkelijker. Wij maken gebruik van cookies voor de analyse van websitebezoek (Google Analytics). Bij Google Analytics zorgt Flycatcher ervoor dat gegevens over uw websitebezoek anoniem zijn. Ook gebruiken wij cookies om de integratie met social media (zoals Facebook en Twitter) mogelijk te maken. Cookies zijn anoniem en zijn niet verbonden aan uw Flycatcher panellid account.

MOA en Fair Datat

 

 
 
 
 
 

Sluit

Deze website maakt gebruikt van cookies om:
  • uw gebruikerservaring en de werking van de website te testen en te verbeteren
  • integratie met social media mogelijk te maken
Deze cookies zijn anoniem.

U krijgt deze melding te zien, omdat wij u volgens de nieuwe Telecomwet vooraf toestemming moeten vragen voor het gebruik van cookies. Wij begrijpen dat dit hinderlijk is. Klik hieronder eenmalig op 'Cookies toestaan' om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website: Cookies toestaan